Kontakt

Focus Consulting
Alhambravej 3
Email: info@fconsult.dk

Phone: +45 51 800 800

postheadericon Hosting

Hos Focus Consulting er vi forpligtet til at finde en løsning der passer til din virksomheds behov. Vi er certificeret Microsoft hosting partner og har den fornødne kompetence til at kunne hjælpe dig.

Vi tilbyder flere standard produkter, så som Backup online, Hosted Exchange (Outlook), Hosted spamfilter og C5 online. Vælg i menuen til venstre for at læse mere...

Backup

Er du en af dem der har dårlig samvittighed når det kommer til backup. Fortvivl ikke... Lad os tage os af din backup, helt automatisk, du får en mail med backup rapporten efter hver backup.

Læs mere...

Hosted Exchange

Vil du have adgang til din mail over alt, På din computer via det velkendte Outlook, på nettet og på din mobil, så er Hosted exchange lige noget for dig, få alle funktioner du ellers kun får med dyre server løsninger.

Læs mere...

Hosted C5

Lej din C5. Lad din C5 køre i vores hosting centre, det giver dig mulighed for at få adgang til din C5 over alt. Din revisor vil også kunne logge direkte på din C5.

Læs mere...
Newsletter
Highlights
  • 13.05.2010

    Velkommen til vores nye hjemmeside, snart får du mulighed for at købe vores produkter direkte på denne side. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om en løsning til din virksomhed.
    Læs mere...

  • 14.05.2010

    Arbejd online med Focus Consulting.
    Læs mere...